Een aantal voorbeelden van onze apps:

eijkenhorst

Eijkenhorst

Tussen jarenoude eiken, in een groene omgeving en vlakbij het pittoreske centrum van Puttershoek, gemeente Binnenmaas, ligt Eijckenhorst. Eijckenhorst is een deelplan van ‘De Wijk van je Leven’. In deze wijk, met veel ruimte voor natuur, mooie wandelpaden, speelgelegenheid en vele andere voorzieningen, ontwikkelt Libeton & Partners sfeervolle jaren 30 woningen.
btn_appstorebtn_playstore

zomerland

Zomerland

Op de kruising van de Molenkade en de Zuiderdiepstraatweg worden 14 woningen in twee fasen gerealiseerd. De eerste fase bestaat uit 7 grondgebonden rijwoningen. De woningen, bestaande uit 2 lagen met kap, hebben een royale achtertuin van circa 16 meter lang voorzien van een berging. De diepe tuinen zijn op het zuidoosten georiënteerd. Aan de achterzijde van de woningen wordt een ontsluitingsweg met parkeerplaatsen gerealiseerd.
btn_appstorebtn_playstore

poortwijk

Poortwijk

Aan de zuidrand van het dorp staat Oud-Beijerland de volgende uitbreiding te wachten: PoortwijkIII. De nieuwe woonwijk met hoog voorzieningen niveau, sluit direct aan op de bestaande wijk PoortwijkII, de Oud-Beijerlandse kreek, de Stougjesdijk en de Kwakscheweg. In Poortwijk III worden op termijn ongeveer ca. 250 woningen gebouwd. Deze woningen worden door HW Wonen, in samenwerking met VolkerWessels Vastgoed, ontwikkeld en gebouwd.btn_appstorebtn_playstore

poortwijk

Timmerhuis Rotterdam

Het Timmerhuis is terug!
Vroeger was het Stadstimmerhuis het epicentrum van de naoorlogse wederopbouw, nu is het Timmerhuis terug en hét punt van vooruitgang in de binnenstad. Straks wordt hier gewinkeld, gewerkt en gewoond. Deze app geeft al een klein beetje prijs wat je voor aangenaams kunt verwachten van de appartementen. Zoals grote dakterrassen in hartje Rotterdam!

btn_appstorebtn_playstore